Kesä tulee…

06.06.2017

Näin me täällä Mikkelin Kirkonvarkaudessa ainakin haluamme uskoa, vaikka ei se aina siltä näytä, kun taivaalta sataa vettä, räntää ja välistä luntakin. Onneksi meidät Älvsbytalot on suunniteltu tänne Pohjolan arktisiin olosuhteisiin. Kun nurkista ei vedä, niin ei palella päätä eikä jalkoja.

Isoja uutisia: 14 uutta Älvsbytaloa

Kesäkuu tuo tullessaan isoja ja hyviä uutisia. Älvsbytalon koko taloperhe uudistuu ja 1.6. julkaistiin 14 uutta talomallia. Minun sisaruksiani siis. Minähän olen periaatteessa yksi näistä uusista talomalleista, ainoastaan eri niminen ja hieman erilainen, kun olen isäntäperheelleni rakennettu.

Uudistuneissa Älvsbytaloissa on tehty kaikki uusiksi seinää myöten. Uusin talomalleihin voit tutustua Älvsbytalon kotisivuilla, jotka nekin muuten on uudistettu. Uutta siis likimain kaikki muu, paitsi yhdestä pitivät Älvsbytalon pojat kiinni: hinta on sama tuttu ja edullinen! Se on hyvä, koska toivon sisaruksilleni paljon uusia asukkaita.

Kotisivujen lisäksi sisarukseni löytää uudesta kuvastossa, jossa on esitelty kaikki 14 uutta taloa ja paljon muuta tärkeää asiaa rakentamisesta.

Komea talo edestä ja takaa

Kun sisarukset vielä komeilevat kuvastossa, niin minä odotan jo messuvieraita lähes täydessä iskussa. Vaikka itse sanonkin, niin kyllä olen komea edestä ja takaa – niin ulkoa kuin sisältä. Sitä kelpaa tuolta naapuritonteiltakin ihastella.

Sisustussuunnittelijani Asta, isäntäni Ola ja tavaratalo Carlson Mikkelissä ovat panneet parastaan sisustuksen suhteen. Kaikki kodinkoneet ja kalusteet ovat jo paikoillaan, ja valinnat ovat onnistuneet nappiin. Värimaailmani on rauhallinen – Olan ja Tuijan toiveiden mukainen. Minustahan tulee ennen kaikkea isänväkeni koti, ja tunnuksena siitä on Olan tilaama sängynpääty, jossa on upotettuna isäntäparin hääkuva. Tulkaapa katsomaan, jos ette usko.

Koko talon levyinen terassi on jo kaiteita vailla valmis, ja pihalla ahertavat puutarhurit pihatöissä.

Enää ei puutu kuin kesä ja kärpäset – eiköhän nekin saada ennen kuin messujen portit avataan!

Pysykää kanavalla!

mikkeli_blogit_sivunosto_360x360px

Talo puhuu!

Uusi Aamu on Älvsbytalon uusi talomalli, joka nousee komeana Mikkelin asuntomessuille. Messutalosta tulee viisihenkisen Muttilaisen perheen koti. Tässä blogissa seuraamme, mitä talo kertoisi rakentamisesta, messuista, tulevista asukkaistaan ja heidän odotuksestaan, jos se osaisi puhua. Seuraa Uuden Aamun elämää Saimaan rantamaisemissa talon itsensä kertomana.

Muita blogeja

Elämää Älvsbytaloissa: tyytyväiset Älvsbytalojen asukkaat kertovat kodeistaan.

Rakkaudella Rouva M
Maija rakensi miehensä kanssa Älvsbytalon Melatar-kodin Pohjanmaalle.

Puolitoista kerrosta kotia
Kolmen lapsen äiti Mari asuu perheineen Tuulikki-kodissa Etelä-Pohjanmaalla

Familjen Tengström
Tengströmin perhe rakensi Kalevatar-talon Houtskäriin.

Inredningsdrömmar & Rackarungar
Joanna perheineen rakensi Katajatar-kodin.